Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

31 май 2014 г.

Откриване на магазин Creative

Днес искаме да ви разкажемза едно ново място, в което всички варненци и гости на Варна, които обичат да творят ще могат да намерят много и интересни материали и инструменти за своето хоби, разнообразни идеи, а също така и работилнички за деца и възрастни. Това е новата Творческа къща на Варна - магазин Creative.

Вижте поканата, която те отправят към вас по повод официалното откриване на магазина:

Скъпи творци, с най- голямо удоволствие ви представяме Магазин Creative - Творческата къща на Варна. Уютна обстановка и огромно разнообразие на материали за майсторене ви очакват на ул. "М. Колони" 16 във Варна ( Шишкова градинка).
Официалното откриване ще е на 07.06.2014 г - събота от 14 ч.Заповядайте на Творческо парти. Ще има много музика, игри и забавления. Ще изтеглим печелившите от нашата томбола.
С всяка направена покупка от магазин Creative до Откриването може да се включите в томбола за следните награди:
1. Ваучер за пазаруване на стойност 100лв.
2. Ваучер за пазаруване на стойност 50лв.
3. Участие в wokrshop по избор!
4. Участие в wokrshop по избор!...
5. Участие в wokrshop по избор!
В присъствието на всички гости ще изтеглим печелившите и ще раздадем наградите!
Заповядайте и на нашата фейсбук страничка https://www.facebook.com/Creativestore.bg