Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 май 2014 г.

Как да си направим .. дизайнерска хартия vilini/Виолета

Сигурно сте видяли темата на Картичкофурийско предизвикателство 219 - Картичка с ръчно направена дизайнерска хартия. Сега неговата вдъхновителка Виолета ви предлага и един много интересен и оригинален начин как да си направите сами дизайнерска хартия.
Вижте урока, който е подготвила, направете хартии и се включете в предизвикателството - ТУК.

Ама и аз подхващам една тема.При наличие на толкова красиви дизайнерски хартии да ви показвам как да си направим такава сами.
1. Картон, вестник и лепило. Изрязвате си форма от вестника каквато решите и залепяте върху картона. Освен вестник съм пробвала и с дизайнерска тишу хартия.


2. Минавате всичко с акрилна боя, в случая аз използвам бяла.

3. След като изсъхне боята с помощта на структурна паста и шаблон си правите разни завъртулки, клонки, пеперудки и т.н. Е, тука е голямото чакане. Моята паста изсъхва за 12 часа.

4. Следва най-забавната част. За цветната мацаница аз използвам дистрес мастила или акрилни бои. Много хубаво се получава и при използване на печати.
Приятно творене!