Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 април 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 213 - Обзор

Скъпи Картичкофурии,
Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството „Таг с ръчно направено цвете”. Във всеки един от таговете, имаше по нещо, което ме грабваше още от първия миг. Затова се позатрудних с избора и прибягнах до една марка хитрост. Помолих Йови да каже число от едно до десет. Тя избра 7.
Честито на №7 Rumilina .

Руми, очаквам да се свържеш с мен.

Пожелавам ви слънчеви дни, изпълнени с усмивки и забавления.

Честито на победителката!

Rumilina ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него - КФП 213 - 4-14 април 2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на този прекрасен таг на мейла на Картичкофурии.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 20 юни.