Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 март 2014 г.

Картичкофурийско предизивикателство 210 - Обзор

Здравейте Картичкофурии!

Искам да благодаря на всички вас, които успяха да се вдъхновят от темата ми и се включиха в предизвикателството, пожертвайки от стари книги и обеци до етикети от дрехи и панталона на детето. :) Признавам, че темата не беше от най-лесните и стандартните и може би съм ви затруднила, но ме зарадвахте изключително много с картичките си и няма да крия, че бях затруднена в избора.
До последно гледах, препрочитах, отварях, затварях прозорци, но е факт, че всеки път се връщах на един проект- тагчето на 2. Iva.

Металните елементи и чаркове не са нова идея в картичкоправенето, но при тагчето на Ива те имат едно по-различно излъчване. Харесва ми как е съчетала различни стилове в него- синьото и златното заедно с интересните заврънтулки във фона ме отвеждат някъде в Ориента, трудночетливият шрифт напомня за стара разгърната книга, а типичните за стиймпънка зъбни колела на фона на всичко останало са като последните части от отдавна спрял часовник.
Още един участник искам да поощтря за оригинална идея. Много ме впечатли как 12. bejko използва дънков плат в картичката си- страхотен централен елемент е това сърце, макар че ми стана жал за панталонките на дъщеря и. Снежи ще получи от мен нещо красиво за спомен.
Желая вдъхновение на всички!
До нови срещи,
София (Sophie)

Благодарим на Софи за интересното предизвикателство.

Честито момичета!

Iva ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 210 14-24 март 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 23 май 2014г.

Молим победителките да напишат адресите си на мейла на картичкофурии, за да получат наградите си.