Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 март 2014 г.

Второ декупажно предизвикателство - Обзор

Благодарим на всички, които се включиха в нашето Второ декупажно предизвикателство. Видяхме чудесни преобразявания на обикновени и необичайни предмети. Отново затруднихте и нас и журито.
Все пак победителят е един и това Радина Атанасова:

Честито!
Радина, ти печелиш наградата на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/. За да я получиш, те молим да напишеш адреса си на мейла на Картичкофурии.
Освен това твоят проект става Декупажен проект на месеца и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Второ декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 10 февруари - 10 март 2014г.

В Декупажното трио по реда си на участие влизат:

Величка Динова


Bearkis


артисимо декор

Честито момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Второ декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 10 февруари - 10 март 2014г.


Благодарим отново на всички участници! Каним ви да се включите в нашето Трето декупажно предизвикателство - "Великден". Можете да участвате в него до 23,59ч на 10 април, четвъртък. Очакваме вашите великденски красоти, а един от вас го очаква награда, предоставена от "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/