Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 207 - Обзор

Здравейте, Фурийки!
Благодаря на всички, които уважиха първото ми участие като ваша вдъхновителка при Картичкофурии. Сигурно очаквате с нетърпение да научите кой печели в предизвикателството, зададено от мен. :) Много чудене, много маене, точно както ви бях заръчала - да направите избора ми много труден. ;)
След много обстойно разглеждане и съветване с Бебо, все още бяхме на различно мнение. В крайна сметка се спрях на Марта и нейните невероятно сладки покани-бухали.


Поздравчета,
JIJI.

Благодарим на JIJI за интересното предизвикателство.

Честито на победителката!

Марта ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 207 21 февруари - 3 март 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 9 май 2014г.

Напиши адреса си на мейла на блога - cardsaddicted@gmail.com, за да получиш наградата си.

В Картичкофурийското трио* избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

shMeZaraStelaЧестито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 207 21 февруари - 3 март 2014г.

*Картичкофурийско трио се избира при 20 и над 20 участия в предизвикателството.