Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

9 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 206 - Обзор

Здравейте скъпи Картичкофурии!
Извинявайте за закъснението, но целият февруари не бях в София, освен това нямах и компютър и нет.
Едва тези дни успях да разгледам подробно всички чудесни проекти , с които момичетата са се включили в моето предизвикателство. Много благодаря на всички участнички за красотата , която са сътворили. Благодаря от сърце и на останалите вдъхновителки: Катя - Kakichka, Теменужка - nuschinka, Таня - tancheto !
А сега да обявя победителката: наистина всички заслужават и награда и поощрение, но няма да си кривя душата от пръв поглед най-много ми легна на сърцето
6. didSteF


с нейната невероятна, разкошна картичка и не по-малко красивото и затрогващо стихотворение на Мира Дойчинова, с което ни е представила картичката. Чудесна публикация!

Има и още една малка награда за 7. Toni-Tochica . Искам да и благодаря,за нейната прекрасна любовна приказка, която сподели с нас.
Мила Тони за теб ми се иска да направя едно тагче или картичка, каквото избереш ( може да си избереш и цветовата гама ,ако искаш) и да ти го изпратя.
Още веднъж благодаря на всички участници ! Пожелавам ви много вдъхновение , успехи и усмивки!
Мари

Благодарим на Мари за прекрасното любовно предизвикателство.

DidSteF ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 206 14-24 февруари 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 2 май 2014г.