Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

28 януари 2014 г.

Картичкофурии на 4 години - победители и картичкофеи

Първо искаме на благодарим на всички, които се включиха в нашето юбилейно, 200 предизвикателство и направиха такива чудесни картички.
Благодарим и на всички, които ни поздравиха по повод нашият празник.

И тъй на 25 януари Картичкофурии станаха на 4 години. За тези 4 години ние се учихме и забавлявахме заедно. Предвизвикахме ви 203 пъти и се радвахме и възхищавахме на красотите, които правите, на промяната и израстването ви в картичкоправенето.
През последната година реализирахме една голяма наша мечта. Успяхме да осъществим две национални срещи на майсторите на картички. Една в Стара Загора и една във Варна. Много се радваме, че успяхме да се запознаем  с толкова талантливи, мили и прекрасни хора.
За съжаление ни се наложи да се сбогуваме с нещо, което не намери добър прием и не  потръгна. От началото на тази година форум Картичкофурии прекрати своето съществуване.

Затова пък вече можем да ви поканим в нашата нова Фейсбук група Картичкофурийски игри и размени, в която в момента тече първата организирана в нея игра-размяна "Искам да ми направиш".

Вече тече петата година от нашата дейност и ние я стартирахме с нещо съвсем ново и различно - Първото декупажно предизвикателство в Картичкофурии - Подарък за любим човек! Ако харесвате тази техника и обичате да творите в нея ви каним да се включите в него. Имате възможност да го направите до 23,59ч на 13 февруари. Можете да научите повече подробности от ТОЗИ ПОСТ.

Очаквайте и още други нови и интересни занимания от нас.
Надяваме се и тази пролет да се съберем и да се забавляваме заедно.

А сега е време да обявим победителите в Картичкофурийско предизвикателство 200, избрани от Картичкофурии:

Картичкофурия на седмицата
, която и печели ваучер на стойност 15лв от магазин Идея - Твоето място за творчество, предоставен от Картичкофурии, е vilini


Ваучер на стойност 15лв от магазин Двете Елши, печели smiles


Ваучер на стойност 15лв от Мигито Петрова печели Поликсения Христова

Ваучер на стойност 15лв от магазин Greta`s Art печели
Rumilina

Ваучер на стойност 15лв от магазин naborsata.com печели Биляна Казакова

Честито на победителките!

vilini ти като Картичкофурия на седмицата ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 4 април.

Остава да обявим и избраните от нас Картичкофеи. Това са по реда си на участие:

Kakichka


nuschinka


Toni


tancheto


Irina Kirqkova


didSteF


Честито момичета, много се радваме да ви поздравим като част от нашият екип. Ще се свържем с вас за повече подробности за вашата дейност при нас.

И няма как да пропуснем да напомним, че имате възможност да се включите в Картичкофурийско предизвикателство 203 - "Картичка-телескоп и/или картичка с телескопично изображение (картинка)" на Петя