Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 януари 2014 г.

Картичкофурии на 4 години - победители и картичкофеи

Първо искаме на благодарим на всички, които се включиха в нашето юбилейно, 200 предизвикателство и направиха такива чудесни картички.
Благодарим и на всички, които ни поздравиха по повод нашият празник.

И тъй на 25 януари Картичкофурии станаха на 4 години. За тези 4 години ние се учихме и забавлявахме заедно. Предвизвикахме ви 203 пъти и се радвахме и възхищавахме на красотите, които правите, на промяната и израстването ви в картичкоправенето.
През последната година реализирахме една голяма наша мечта. Успяхме да осъществим две национални срещи на майсторите на картички. Една в Стара Загора и една във Варна. Много се радваме, че успяхме да се запознаем  с толкова талантливи, мили и прекрасни хора.
За съжаление ни се наложи да се сбогуваме с нещо, което не намери добър прием и не  потръгна. От началото на тази година форум Картичкофурии прекрати своето съществуване.

Затова пък вече можем да ви поканим в нашата нова Фейсбук група Картичкофурийски игри и размени, в която в момента тече първата организирана в нея игра-размяна "Искам да ми направиш".

Вече тече петата година от нашата дейност и ние я стартирахме с нещо съвсем ново и различно - Първото декупажно предизвикателство в Картичкофурии - Подарък за любим човек! Ако харесвате тази техника и обичате да творите в нея ви каним да се включите в него. Имате възможност да го направите до 23,59ч на 13 февруари. Можете да научите повече подробности от ТОЗИ ПОСТ.

Очаквайте и още други нови и интересни занимания от нас.
Надяваме се и тази пролет да се съберем и да се забавляваме заедно.

А сега е време да обявим победителите в Картичкофурийско предизвикателство 200, избрани от Картичкофурии:

Картичкофурия на седмицата
, която и печели ваучер на стойност 15лв от магазин Идея - Твоето място за творчество, предоставен от Картичкофурии, е vilini


Ваучер на стойност 15лв от магазин Двете Елши, печели smiles


Ваучер на стойност 15лв от Мигито Петрова печели Поликсения Христова

Ваучер на стойност 15лв от магазин Greta`s Art печели
Rumilina

Ваучер на стойност 15лв от магазин naborsata.com печели Биляна Казакова

Честито на победителките!

vilini ти като Картичкофурия на седмицата ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 4 април.

Остава да обявим и избраните от нас Картичкофеи. Това са по реда си на участие:

Kakichka


nuschinka


Toni


tancheto


Irina Kirqkova


didSteF


Честито момичета, много се радваме да ви поздравим като част от нашият екип. Ще се свържем с вас за повече подробности за вашата дейност при нас.

И няма как да пропуснем да напомним, че имате възможност да се включите в Картичкофурийско предизвикателство 203 - "Картичка-телескоп и/или картичка с телескопично изображение (картинка)" на Петя