12 декември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 247 - Да работим с шаблоните за рязане

Здравейте и от мен Петя (http://mi6o-boxo.blogspot.com/)!
Отново имам възможността да ви задам предизвикателство - то е благодарение на Гергана Алексиева, която ме избра за победител в нейното предизвикателство. Благодаря разбира се на Картичкофуриите, които обединяват нас - любителите на това невероятно и зареждащо с положителни емоции хоби.
А сега да се захващаме за работа, защото темата е - "Да работим с шаблоните за рязане".
Представям ви моето творение - картичка - почти изцяло с шаблони.
Както не веднъж съм казвала - не се справям добре с картинките и за това се опитвам да правя картини чрез шаблоните, а от вас очаквам невероятни проекти - така че..... забавлявайте се! Темата според мен дава доста възможности да развихрите своето въображение.
Наградата за проекта, който ме грабне, ще е разбира се основно шаблонче за рязане, но не само.
От мен - приятно творене и забавление!
Петя
Благодаря на Петя за интересното предизвикателство.

А ето как са намерили приложение на шаблоните Картичкофеите:

Коледа наближава, а аз чак наскоро направих първата си картичката за тази година! Но като започнах и няма спиране :). Грабвайте шаблоните и въображението и ни покажете вашите творения! Аз заложих на 3D елхичка, направена от 7 изрязани шаблона един върху друг. Идеята ми за картичката е от миналата година, но ми е много любима и затова се повторих :). Весели празници!




Крайният срок за участие е 23,59ч на 22 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2015г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: