24 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 240 - "Лакомство или Пакост"

Здравейте, Картичкофурии!

Аз съм Мария /smiles/, блогът ми е УСМИВКА и дойде и моят ред да ви предизвикам :)

Темата, която съм ви избрала е "Лакомство или Пакост" и както вероятно си личи от заглавието ще очаквам от вас да ми покажете проекти на тема Хелоун. Ще се радвам да видя всякакви вещици, зомбита, паяци и тикви...все пак това е седмицата на маскарадните костюми :)

И тъй като знам, че има и много сред вас, които не го тачат чак толкова този чужбински празник ви предлагам и алтернативен избор - да наблегнете на бонбоните. Все пак за малко лакомства не е нужно да има повод или празник. Ако изберете този вариант ще се радвам да видя всякакви торти, пасти, бонбони и шоколади.

Няма ограничение в материалите, техниките или цветовите комбинации, които ще използвате, Оставям на вас да изберете дали ще ми покажете лакомство или пакост, а защо не и двете :)

Показвам ви моите предложения и се надявам да съм ви вдъхновила да се включите :)


Подготвила съм ви награда-изненада.

Очаквам вашите лакомства и пакости!

Мария

Благодаря на Мария за хелоуинското предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 233 в предизвикателството КФП 233- Есента и нейните ярки багринаАся. А ТУК можете да прочетете нейният разказ за прекрасната и картичка, която стана Картичка победител.

А тази сладурска хелоуинска картичка създаде за вас нашата Картичкофея



Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през декември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.


















Няма коментари: