10 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 238 - Буболечки

Сигурно много от вас изтръпват от ужас, само като чуят думата Буболечки. Аз също не ги обичам. И да си призная най-много се отварщавам от пеперуди. За мое голямо учудване обаче те често присъстват в хартиените ми проекти като нежни и приказно красиви добри същества- може би като един вид терапия срещу тази моя фобия...?!
И предвид, че сме октомври, Хелоуин наближава и може би повечето от вас се настройват вече на вълна вещици, духове и грозновати тиквени лица, реших да ви предизвикам точно с тази за някои страховита тема. Покажете ми картичка, в която да присъства буболечка- било тя пеперуа, калинка, паяк, водно конче, пчела, мравка или каквото решите. Стилът, цветовете и темата са по ваш избор.
А ето с какво ще ви вдъхновя аз.


Картичката е тип Doublе Slider Card и е изработена като част от подарък за малко бебче на 40 дни от неговата орисница. Бебето го орисват да стане рок звезда, а едно от задължителните  условия беше да има мед, който задължително присъства на този празник, затова реших да сложа на някои места пчеличките и медена пита.

Очаквам с нетърпениние вашите творения, а картичката, която най-много ме впечатли, ще получи пакетче с подбрани от мен крафт материали на Коледна тематика.

Sophie

Благодаря на Sophie за буболечестото предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 230 в предизвикателството КФП 230 - Ще се омъжа в ...наПетя/Шми. За оригиналното сватбено портмоне, което стана Картичка победител тя ни разказва ТУК.

Нежна бебешка картичка с кацнала на ния пеперудка.

Днес ви показвам един таг посветен на Хелоуин. Не си падам много по празника, но пък децата се забавляват, а коя съм аз да им отнемам удоволствието. Поводът да направя тага са тия две пълзящи паячета, които ми бяха много сладки и държах да ги сложа все някъде. Очаквам да видя вашите буболечета.

Здравейте,
Днес реших да ви вдъхновя с пеперудената покана, която правих за първия рожден ден на моята буболечка - Тиана. Темата на Софи е толкова сладурска, че с нетърпение ще чакам да видя и Вашите проекти.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 20 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през ноември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.






Няма коментари: