6 септември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 230 - Обзор

Прекрасни момичета,

Първо - извинете ме много за забавянето, но едва днес кацнах на домашна почва и имам достатъчното спокойствие "мъдро и премислено" :) да разгледам в цялост прекрасната галерия, която сте ми спретнали. Признавам, затрудних се много. Изкуших се дори да ползвам рандом генератора, но бях ви обещала нещо. Всички сте ми показали разкошни работи. Чак ми се ще да направя един бърз "римейк" (ама съм модерна, а? :) на собствената си сватба, да ви поканя всичките и да получа по една от авторските ви майсторийки. Ноо, сега такава е играта. На всички ви подарявам личната си адмиративна пре-награда и голяма благодарност.

Така, сега слагам ръка на сърце и заявявам, че най бурно то се разтупка при вида на номер 6 на Софи... Това алтернативно сватбено портмоне за път просто ми легна на цялостната нагласа към момента в тон с предизвикателстовото. Мила Софи, предполагам че в момента съвсем по-приятни вълнения те вълнуват, за което много искам да те поздравя, но покрай тях за нещо допълнително - ти си моят избор и получаваш моята наградка.



Картичкофурии, дами, благодаря още веднъж за прекрасните емоции и красивите творения. Надявам се отново да сме заедно, съвсем скоро. Може би на среща в София през октомври?

Целувки,

shMe :)xxx

Благодарим на shMe за интересното предизвикателство!

Благодарим на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Софити си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 230 15-25 август 2014г.Очакваме твоят разказ за направата на това интересно сватбено портмоне. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 10 октомври

1 коментар:

Sophie каза...

Много благодаря, че избра мен, Шми! Наистина в момента съм на съвсем друга вълна и ежедневието ми за съжаление е изпълнено не само с хубави емоции...но не искам да разказвам подробности сега. Важното е, че успяш да разведриш настроението ми и да ме усмихнеш! :)