25 февруари 2014 г.

Трета Национална среща на майсторите на картички - 26-27 април, Трявна, хотел Ралица

Картичкофурии ви канят да се включите в Третата Национална среща на майсторите на картички, която ще се проведе на 26 и 27 април в град Трявна, хотел Ралица.

На база на направената анкета от включилите се в нея бе избран град Трявна като място за срещата. За съжаление по независещи от нас причини няма да можем да използваме  услугите на Парк хотел Панорама и затова се свързахме с нашият втори избор в град Трявна - Хотел Ралица. Хотелът е 3 звезди и също ще ни предостави залата безплатно. Това е сайта на хотела -http://ralitsa.tryavna.biz/index_.php?hotelralica, където можете да разгледате и да научите повече за него. Цените, по които ще става настаняването можете да видите ТУК.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.




ТРЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

26-27 АПРИЛ 2014г.

грТрявна

хотел "Ралица"

Каним всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

Молим да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в хотел Ралица, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване. 

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

 Тъй като от хотела се изисква капаро, записалите се за срещата ще бъдат уведомени на посоченият от тях имейл за неговият размер и как да бъде изпратено.

Краен срок за записване 24 март 2014г.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии. За срещата ще бъде съобщено на страницата ни във ФБ, в Консорциума на картичкофеите и в групата във ФБ създадена за предишната среща.

Няма коментари: