10 януари 2014 г.

Картичкофурийско предивзвикателство 201 - Нещо за теб!

Здравейте млади и стари, опитни и начинаещи, познати и все още непознати Картичкофурии! Имате щастието да започнете новата година с мен, Kakichka /Кат/ и моето ново предизвикателство към вас.
Нарекох го: Нещо за теб!
Толкова често правим картички, тефтери, разделители, тагове, визитки и какво ли още не за познати и непознати хора. А рядко ни остава време да направим нещичко специално за себе си. Защо се случва така? Не е ли важно да сме заобиколени от красота, цвят и блясък и най-добрите примери на нашето изкуство да красят именно нашите бюра?
Аз се заех да променя ситуацията и тази година започнах с творене точно за себе си - имам си календар на бюрото, красив тефтер, а от вчера и .... картичка, посветена на жените-шефки :)


Тя краси корковата ми дъска в офиса, заедно с други картички, правени от Марти и мен.


Така че ви предизвиквам да направите и вие нещо за себе си или близките си хора /мъж, деца, куче, котка/ .
Аз пък ще разгледам творбите ви и най-пристрастно ще избера онази от вас, която Марти каже. Тя ще получи ваучер на стойност 15 лв от БГ магазинче.
Хайде, марш сега да се огледате от какво имате най-спешна нужда.
Очаквам с нетърпение вашите щури идеи.

Благодарим на Kakichka /Кат/ за интересното предивзвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 190 в предизвикателството КФП 190- "Сред цветята - картичка по рецепта" на Златина Ташева.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 20 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през април 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: