Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 декември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 193 - Обзор

Здравейте картичкофурии,
мисля че е време да обявя победителя в КПФ 193. Това е:

3. Marie и нейния коледно-канелен таг.


И трите проекта с, които Мари участва ми харесаха, но този от самото начало грабна вниманието ми.
Много благодаря на останалите участници за показаните чудесни картички и тагчета и се надявам с моето предизвикателство да съм събудила творческата, а защо не и кулинарната ви муза.
Нека ангелите ви закрилят!
Kakichka

Благодарим на Kakichka за ароматното предизвикателство.

Честито на победителката!

Marie ти си Картичкофурия на седмицата 193.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 193 8 - 18 ноември 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.


Каним ви да се включите със свои картички в благотворителният базар на Фондация "Нашите недоносени деца". Как да направите това можете да научите от ТАЗИ публикация.

Стартира традиционното отбелязване на Коледа по картичкофурийски с размяна на коледни картички. Всички, които желаят да се включат могат да го направят до 23,59ч на 6 декември с коментар към ТОЗИ ПОСТ.