Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

20 ноември 2013 г.

Картичкофурийска Коледа - 2013г

Тази година ще отбележим нашата четвърта Коледа в Картичкофурии! И разбира се искаме да го направим със станалата вече традиционна Коледа по Картичкофурийски! Вече сме започнали с коледните предизвикателства. Време е и за Коледната размяна на картички.Размени с друг своето Коледно настроение! Направи Коледна картичка и зарадвай някого! Отвори пощенската си кутия дни преди празника и намери Коледното  послание, което някой е сътворил за теб.

Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към този пост. Напишете и имейл за връзка с вас.
За да научат повече хора за Картичкофурийската Коледа молим всички, които се включат да напишат в блоговете си или ФБ акаунтите си за нашата размяна. Ще сме ви благодарни.

Срокът за записване е до 23,59 ч на 6 декември 2013г.

Списъкът за размяната ще бъде публикуван на 7 декември. Тя ще става на същият принцип като размяната за Световният ден на правещите картички.
Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще сеизпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.

Очакваме ви, за да посрещнем заедно Коледа по Картичкофурийски.