Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 ноември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 192 - Квадратна картичка с картинка

Здравейте картичкофурии,
сигурно вече очаквате темата на 192-то картичкофурийско предизвикателство.

И тя е - Квадратна картичка с картинка.

Нека заложим на квадратната форма при направата на картичките си. А картинката може да бъде по ваш избор - печат, който вие да оцветите, готов топер или свободна картинка от интернет. И още едно допълнително условие - на вашата картичка трябва да има поне две малки камъчета(gems).

Вдъхновител на това предизвикателство е Стефка Пашова. А това е нейната картичка вдъхновение:

Наградата е изненада.

Благодарим на Стефка за това предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 182 в предизвикателството КФП 182 - "Морето, ах морето"наКати.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.