Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 октомври 2013 г.

Картичкофурийски календар 2014г - жури

Мили картичкофурии,
остават броени дни до края на срока за участие с картички в нашият календар. Искаме да напомним на всички, които искат да се включат, а не са го направили още, че крайният срок е 30 октомври.


Картичкофурии търси желаещи да бъдат жури при избора на картичките по месеци. Ако няма да участвате със свои картички, но искате да се включите по някакъв начин, можете да го направите като пишете на мейла ни, че искате да бъдете част от екипа, който ще избира картичките по месеци. Очакваме вашите кандидатури до петък 25 октомври.

Каним ви да ни пишете и колко и какви календара бихте желали, за да знаем колко да поръчаме.
Календарите ще бъдат два типа стенен и настолен. За съжаление все още не можем да ви кажем цени, но до края на месеца ще ви информираме.
Записването за календарите ще става само чрез писмо на имейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com,