Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

17 октомври 2013 г.

Картичка победител 185

Здравейте отново,

Трябва да представя с няколко думи картичката с есенен шейкър елемент, а хич не се сещам за нещо интересно около създаването и.

Предизвикателството беше обявено, а аз нямах намерение да се включвам, защото нямах идея. Денят беше мнооого вертовит и студен и листата се вихреха пред прозореца, носени от вятъра – вече имах идея!
Преди месеци си купих шаблона за изрязване. Харесах му формата на листата и ствола на дървото (все неща с потенциал) и картичката стана на един дъх - рядко ми се случва. След няколко дни зарадвахме с нея една приятелка за рождения и ден.
Честно казано изобщо не очаквах Тони да избере моята картичка, участвах на олимпийския принцип заради участието. В това предизвикателство имаше много интересни идеи и картички и затова още повече се зарадвах като разбрах, че печеля... пък и наградата е страхотна и най, ама най-хубавото е, че си я получих лично! Тони е прекрасна и срещата ни беше толкова хубава и емоционална! А аз за да не съм с празни ръце направих две АТС-та с есенни шейкърчета, едното от които доста прилича на картичката победител.
Ще ви очаквам на 15 ноември в моето пето предизвикателство в Картичкофурии.
Чао!
Te4eto