Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 октомври 2013 г.

Картичка победител 185

Здравейте отново,

Трябва да представя с няколко думи картичката с есенен шейкър елемент, а хич не се сещам за нещо интересно около създаването и.

Предизвикателството беше обявено, а аз нямах намерение да се включвам, защото нямах идея. Денят беше мнооого вертовит и студен и листата се вихреха пред прозореца, носени от вятъра – вече имах идея!
Преди месеци си купих шаблона за изрязване. Харесах му формата на листата и ствола на дървото (все неща с потенциал) и картичката стана на един дъх - рядко ми се случва. След няколко дни зарадвахме с нея една приятелка за рождения и ден.
Честно казано изобщо не очаквах Тони да избере моята картичка, участвах на олимпийския принцип заради участието. В това предизвикателство имаше много интересни идеи и картички и затова още повече се зарадвах като разбрах, че печеля... пък и наградата е страхотна и най, ама най-хубавото е, че си я получих лично! Тони е прекрасна и срещата ни беше толкова хубава и емоционална! А аз за да не съм с празни ръце направих две АТС-та с есенни шейкърчета, едното от които доста прилича на картичката победител.
Ще ви очаквам на 15 ноември в моето пето предизвикателство в Картичкофурии.
Чао!
Te4eto