Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 185 - Обзор

Здравейте, мили ми творящи дами (засега няма господа, но може и това да се промени).
Време е да обявя победител в моето предизвикателство Шейкър картичка, а изборът беше много труден.
Отчасти и затова отлагах, все не можех да реша. Триумях се между проектите на 8. Kakichka, 10. Te4eto и 12. Goldie, и накрая реших сърцето да ме води и да избера картичката, която подхожда най-много на моя стил и на мен самата.
Това е Есенното дърво на Те4ето.


Благодаря на всички за участието, страхотни проекти. Особено ме впечатлиха Какичка и Голди с различните си интерпретации на тема шейкър, както и Зара с нейната рамка за снимка, но, за съжаление, наградата е само една. Ето я и нея:


Благодарим на Тони-Точица за шейкър предизвикателството.

Честито Те4ето! Ти си Картичкофурия на седмицата 185.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 185 6-23 септември 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 15 ноември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.