27 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 187 - Пергамано

Здравейте, картичкофурии!
Аз съм Галя от Крафт Фактори и тази седмица ви предизвиквам да изработите картичка, при която да използвате материалите и техниките на пергаментовото изкуство, или както стана популярно да се нарича този занаят (с името на водещия производител на материали и инструменти за него) – Пергамано.

Картичката може да бъде в бяло или цветна, в избрани от вас стил и тема. Може да е изцяло от паус или комбинация от картон и паус, с елементи, изпълнени в някоя от техниките, характерни за пергаментовото изкуство – ембосинг, перфориране и изрязване.

Ето и картичките, които съм приготвила за вдъхновение:


Нашият екип ще избере победителя в това предизвикателство на базата на креативността, естетическите качества и прецизността на изпълнение на картичката, както и на това, доколко отговаря на поставената задача.

Победителят ще получи наградите, които са:
Бял молив Pergamano
10 листа паус А4 в различни цветове


Повече за пергаментовото изкуство можете да научите в рубриката “Полезно” в нашия сайт, както и в статията Пергамано техники: Работа в бяло публикувана в рубриката “На фокус” в блога на Картичкофурии и в нашия блог.

Очаквайте и другата ни статия на тази тема - Пергамано техники: Работа с шаблони.

Пожелаваме успех на всички и нямаме търпение да видим предложенията ви!
Галя от Крафт Фактори

Благодарим на момичетата от Крафт Фактори за интересното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 октомври, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Втора Национална среща на правещите картички - ТОМБОЛА

АМГ Вижън - онлайн магазин naborsata.com е подготвил голяма изненада за всички, които се включат в нашата Втора Картичкофурийска среща. И така:

Участвайте в томболата за голямата награда
на онлайн магазин naborsata.com


Условия за участие:

Както и на “Първата национална картичкофурийска среща” в гр. Стара Загора, и сега фирма АМГ Вижън ООД и онлайн магазин naborsata.com ще ви изненадат приятно.

Този път обаче, подаръка ще е един, но голям!

Кой може да участва в томболата?
Всеки, който дойде на “Втората национална картичкофурийска среща” на 5 октомври 2013г. в гр. Варна.

Какви са условията за участие в томболата?
Направете картичка с коледна тематика, донесете я на срещата и я подарете на naborsata.com.
Картичката трябва да е без пожелние!

Кога и как ще се определи, кой печели голямата награда?
На 5 октомври 2013г. по време на срещата в Парк Хотел Персей точно в 13:00 часа, представител на фирма АМГ Вижън ООД пред всички присъстващи ще изтегли името на спечелилия на случаен принцип.
Внимавайте да не изпуснете момента! Ако спечелилия не дойде да си получи наградата до 5 мин. , ще бъде изтеглен друг.

Какво ще правят приятелите ни от nabosata.com с подарените картички?
Преди всичко ще им направят професионални снимки за един красив спомен след, което ще бъдат продадени или подарени с благотворителна цел.

Какво ще правите вие с наградата?
Оооооо … има какво … ;)

Какво ще правят всички останли?
Ще имат повод да ви завиждат. Много!


Не забравяйте!!! Трябва да имате навършени 14 години или да ви придружава по-възръстен, за да можете да носите наградата :)

Вадете коледните хартии и започвайте. Имате време до 5 октомври да изработите своята коледна картичка и да се пробвате дали късметът ви работи. Един от вас ще си тръгне с мноооого голяма награда.