Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

17 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 181 - Обзор

Здравейте, мили фурийки!
Не съм ви забравила, но нещата при мен така се стичат напоследък, че любимите занимания остават малко на заден план. Извинявам се за огромното закъснението най- вече на тези от вас, които за първи път се включват в предизвикателство ( а вие за моя радост не бяхте малко). Знам, че при вас очакването и вълнението са особено големи.
И така победителят в моето предизвикатество е Златина Ташева и нейната прекрасна картичка, сякаш правена от мой много близък приятел, специално за рождения ми ден.


Всеки детайл от нея ми харесва- и избора на хартия, и цветята, и цветовата комбинация и нестандартната форма. Подаръкът за нея е ваучер за пазаруване на стойност 15 лв. от интернет магазин

Благодаря на всички за прекрасните предложения. Надявам се да не съм обезкуражила начинаещите фурийки, защото се справят прекрасно и с удоволствие ще следя блоговете им и в бъдеще. Благодаря и на Kakichka за активното участие.
Дано скоро имам възможността отново да ви предизвикам!
karti4kata

Благодарим на karti4kata за интересното предизвикателство.
Честито Златина Ташева! Ти си Картичкофурия на седмицата 181.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 181 9 - 19 август 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 6 декември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

 Kakichka 

Te4eto 
Madam Mim 

Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 181 9 - 19 август 2013г.