Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикатлство 185 - Шейкър картичка

Срокът за участие в предизвикателството е удължен до 24ч на 23 септември, понеделник!


Здравейте фурии, аз съм Тони-Точица и отново е мой ред да ви предизвиквам в това любимо наше местенце. И тъй като аз съм на море, заобиколена от пясък, вълни и прекрасно слънчице, реших да споделя малко от тези ми емоции с вас в една Шейкър картичка.
Надявам се русалката, която сама нарисувах за вас да ви подскаже и други идеи, в които да използвате шейкър елемент.
Аз лично много харесвам този вид картички и ги правя често и с удоволствие.
Изненадайте ме с нещо ново, интересно и различно и аз ще ви върна жеста с наградка-изненадка.
Поздрави от Гърция и синьото море:
Тони-Точица.

Благодарим на Тони-Точица за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 173 в предизвикателството КФП 173 - „Професионална картичка” на Тони-Точица . За своята картичка тя разказва в "Картичка победител 173".

Крайният срок за участие е 23,59ч на 16 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 15 ноември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Втора Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 и 6 октомври в град Варна, хотел Персей. За повече подробности и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.

Нека заедно създадем наш Картичкофурийски календар за 2014г. Как можете да се включите в него ще разберете като прочетете ТАЗИ публикация.