Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

7 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 183 - Обзор

Здравейте мили летни феички,
Много се радвам, че се включихте в предизвикателството "Летни изкушения", защото бях решила, че все още всички са по почивки и няма да има желаещи, но явно съм сбъркала!!!
Когато трябваше да реша коя картичка да получи наградата се оказа, че това никак не е лесно! Мислех си, че това ще е като детска игра, че първата картичка, която ме грабне ще е победител, но уви не се получи точно така, защото ме "грабнаха" всички :)
И все пак след дълго умуване и преглеждане на всички картички отново и отново реших, че ще наградя Катето за "Mojito time", тъй като нейният стил е оригинален и много ми допада използването на алтернативни материали в съчетание с познати техники!


Благодаря на всички за участието! Бих искала да наградя всички, ноооо за съжаление това не е възможно.
Продължавайте да творите!


Благодарим на Вера за лятното предизвикателство.

Честито Катя! Ти си Картичкофурия на седмицата 183.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 183 23 август - 2 септември 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 8 ноември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.