Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

23 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 183 - „Летни изкушения”

Здравейте Картичкофурии,
Казвам се Вера и имам и за мое голямо удоволствие дойде ред и на моето предизвикателство, но първо искам да ви се извиня за закъснението! То беше предизвикано от най-малкото ми момченце, което ми счупи апарата, а с моя късмет издирването на някой, който да ми даде такъв за да снимам картичката и наградата се усложни предвид факта, че хората плъзнаха по почивки! Както и да е – мисията е изпълнена
Искам предизвикателството да е олицетворение на онова от лятото, което е изкушение за вас! Може да е някаква храна, или място, или забавление! Не ви налагам никакви ограничения относно материалите, техниката и изпълнението! Имате пълна свобода да пресъздадете вашите „Летни изкушения”!!!

И не на последно място – наградата! За онази феичка от вас, която спечели има блокче с цветни хартии от Papermania на морска тематика !
Ще очаквам творенията ви с нетърпение!

Благодарим на Вера за лятното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 161 в предизвикателството КФП 170 - "Използвай копчета - Button art" на Тони-Точица . За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 161".

Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 8 ноември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Втора Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 и 6 октомври в град Варна, хотел Персей. За повече подробности и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.