Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

9 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 181 - "Картичка без мастило"

Здравейте!
Аз съм karti4kata, или Вени и днес имам честта да ви предизвикам за първи път. Не съм мислила дълго, каква да е темата. По стечение на обстоятелствата датата на предизвикателството почти съвпада с моя рожден ден, затова от вас искам да направите картичка за празника ми. И за да бъде по интересно имам едно условие. С риск повечето от вас да ме сметнат за луда, ще си призная, че не съм голям любител на печатите. И така моето предизвикателство към вас е "Картичка без мастило", а именно без печати, без надписи, без оцветени картинки, също така без дистрес и топъл ембосинг. Във списъка "без" ще прибавя и акварелните моливи. Много "без" стана, но пък има такова разнообразие от други техники, които може да използвате. Изгарям от любопитство да видя творенията ви! Победителят ще избера аз, а наградата е ваучер на стойност 15 лв. Ето и картичката, с която ще се опитам да ви вдъхновя:

Приятно картичкофурийстване!

Благодарим на Вени за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 169 в предизвикателството КФП 169 - "От игла до конец" на Ем.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 19 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 18 октомври 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.