Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 юли 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 178 - Картичка без дизайнерски хартии

Здравейте от мен Ирина Кирякова,
много съм щастлива, че отново имам възможност да ви предизвикам тук при Картичкофурии.

Темата,с която искам да развихря Вашите фантазии е картичка без дизайнерска хартия. За мен си е трудничка задача,защото съм влюбена в дизайнерските хартии ,имам в огромни количества и винаги ги използвам в моите проекти. Без шарените хартийки нещо ми липсва в картичките и винаги ми се струват незавършени.

Ето и моето вдъхновение за вас:


Ако съм успяла да ви предизвикам и вдъхновя,ще очаквам с интерес вашите проекти.

Наградата ще е ваучер от магазин на стойност 15лв.

Благодарим на Ирина Кирякова за предизвикателството, което ни отправя.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 164 в предизвикателството КФП 164 - "Да се хванем за зелено - зелена картичка" на Bearkis  Картичкофурия на седмицата 168 в предизвикателството КФП 168 - "Годишнина от сватба" наtangenta .

Крайният срок за участие е 23,59ч на 29 юли, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 4 октомври 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.