Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 юли 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 176 - „Декупаж”

Здравейте, хартиени магьосници !
Изключителна чест е за мен да ви предизвикам с днешната тема. Много се двоумях с какво да ви затрудня (макар че едва ли мога да ви изненадам с нещо) и накрая се спрях на темата свързана с проекта, който ме доведе при вас днес – а имено „Декупаж”.

Нека разкрием красотата на салфетките, целият им свят- пълен с цветна феерия и много елементи. Нямам претенции за тематиката на салфетката – давам ви свобода на избор. Може да я използвате, за да си направите дизайнерски хартии, или различни елементи по картичката. Няма ограничение в ползвания брои салфетки – може да правите различни комбинации на фонове и елементи. Ползвайте разните му там панделки, перли и други дребни елементи в поддържаща роля, за да завършите проекта. Хубаво е освен картичката да покажете и оригиналите на салфетките, които сте използвали. Надявам се да се включат и хора, които досега не са работили с тази техника – определено ще ви е интересно и ако започнете, това няма да ви е последния проект с тази техника.
За вас днес съм използвала основно три салфетки (на третата с кошницата така и не намерих снимка в нета, а вече я бях сложила на картичката и нямаше как да я снимам в оригинал.Наградата ще е свързана с темата на предизвикателството и други неща, които ще влязат в употреба за вашите бъдещи проекти.
Желая ви вдъхновение и прекрасни летни дни.

Благодарим на Вени за салфетното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 163 в предизвикателството КФП 163 - "С интересна форма" на Вили, а за своята Картичка победител тя разказва в тази публикация.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 юли, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 13 септември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.