Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 юли 2013 г.

Картичка победител - 173

Здравейте, отново от мен, Тони-Точица. За мен беше изненада, че Течето избра моята картичка сред толкова много оригинални и отлично изпълнени творби.


Когато видях темата, в главата ми запрепускаха куп идеи, но както винаги времето ми стигна само за една. Първо мислих кои професии са лесно разпознаваеми от пръв поглед. Писател беше една от тях. Перо имах, но исках да има още нещо, а мастилничката го допълва най-много. Три дни тършувах из къщи за подходяща съдинка и накрая моят любим картичкофей (демек мъжа ми :) ) отскочи в обедната почивка до един крафт магазин и ме изненада приятно. На другия ден, след като търсих 2 часа плика с шишенцето (аз съм непоправима забравана! ) и го намерих в раницата си, завърших за нула време започнатата основа. Стъкленичката напълних с вода и акварелен молив индиго, залепих с любимия силиконов пистолет и - готово! Благодаря на Течето още веднъж за хубавото предизвикателство и за вдъхновението.

Поздрави,
Тони