Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 175 - "Братче и сестриче"

Привет на всички!
Изпращаме ви свежи морски поздрави от Варна и ви благодарим, че отново сте на линия, за да се включите в поредното ни предизвикателство.
Темата, която сме ви подготвили е "Братче и сестриче". Това означава, че трябва да направите картички ( 2 броя), които да са различни, но в същото време да има нещо общо между тях, да са като братче и сестриче. Едната трябва да е за момче ( или мъжка), а другата да е за момиче ( или женска).
За вдъхновение сме ви подготвили картички, които са направени специално за братче и сестриче.

Очакваме с нетърпение и вашите предложения!
Наградата и този път е ваучер за пазаруване в нашия интернет магазин www.gretasart.com на стойност 15 лева.

Благодарим на Greta`s Art  за интересното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 8 юли, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.