Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 173 - Обзор

Благодаря на всички, които участваха в предизвикателството!
Беше ми интересно да видя най-различни професии (и мечти) претворени в картички. Някои представиха себе си, други зарадваха любими хора... във всяка картичка има нещо мило и трогващо, но моето сърце бе спечелено от една стъкленичка с мастило!
И така КФП – 173 „Професионална картичка” печели Тони!


Поощрителна награда ще има и за Вени, която се включи два пъти и то с много интересни картички. Народната определено ми е на сърце, но не мога да си представя колко ужасно е да получиш заданието с найлоновите торбички... а тя даже се е справила!

Благодарим на Те4еto за интересното предизвикателство!

Честито на победителките!

Тони ти си Картичкофурия на седмицата 173. Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 173 14 - 24 юни 2013г.

Молим победителките, за да получат наградите си да  напишат адресите си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:

Marie

Aneliya Nekezovasmiles


Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 173 14 - 24 юни 2013г.