Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

14 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 173 - „Професионална картичка”

Здравейте,
Пак дойде мой ред, Te4eto, да ви предизвикам. Статистически това ми се случва веднъж годишно (от самото начало на блога КФ)... сметнахте ли вече – днес ви предизвиквам за четвърти път .
Няма да ви товаря с много думи – темата е „Професионална картичка”.
Мисля, че няма нужда от много допълнителни обяснения – често виждам по блоговете картичка, специално направена за някого и свързана с професията му (за готвачи, фотографи, инженери...). Моята вдъхновителна картичка е свързана с професията шивач – надявам се и сами сте се досетили.

Иска ми се вашата картичка да говори сама... ако ще е морски капитан да има рул... ако е за градинар освен цветята да има и лейка или някакъв друг инструмент.
Победителят ще е този, чиято картичка ми хареса най-много и той ще спечели моята скромна и тайна награда.

Благодарим на Te4eto за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 160 в предизвикателството КФП 160 - "Семпла и изчистена картичка" на Мария, а за своята Картичка победител тя разказва в тази публикация.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 юни, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 6 септември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.