Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

10 юни 2013 г.

Календар на картичколюбителя

Мили картичкофурии,
Днес искаме де представим на вашето внимание една нова страница в блога Картичкофурии.
От известно време искахме да направим нещо такова и сега то е факт.
В българското интернет пространство вече има доста блогове на майстори на картичките, а също и предизвикателства. Време е да има едно място, в което всеки, който желае да може да провери кои са текущите игри, в които би могъл да се включи и да покаже какво може.
Много хора искат да отбележат годишнината на блога си или рождения си ден или някакъв друг повод като поканят всички да се включат в тяхната игра или награда. Искахме да има място, където те да могат да обяват своето събитие и да поканят всички да се включат.
И така какви са интересните места за участия и награди можете да научите от новата ни страница -

Календар на картичколюбителя.


Искаме да благодарим на Росица Катрева, която е нашият сътрудник по създаването на тази страница и ще ни помага да я попълваме с всички актуални събития. Заедно с нея ще следим какво се случва в нашият български картичкосвят и ще ви информираме за текущите игри.

Тъй като се случва да пропуснем някого ви каним, ако имате някакво събитие или се каните да стартирате такова да ни пишете на мейла на блога и ние ще ви включим в календара.
Все  пак това е само страница в блога и затова  в нея ще обявяваме само събитията. Дали сте спечелили дадено предизвикателство или награда ще трябва да проверявате в мястото, където сте участвали.
Надяваме се да бъдем полезни на всички с нашата нова страница.