Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

20 май 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 167 - Обзор


Привет, прекрасни творци,
Благодаря ви от сърце за съкровените истории, които ми разказахте в думи и цвят в "Третия рафт, в ляво - голямата кутия...", предизвикателство 167 на Картичкофурии.
С огромно удоволствие,дълбоко трогната, усмихната или с наводнен поглед разгледах и прочетох по няколко пъти всяко едно от участията ви и сега наистина ми е изключително трудно. Всяка от вас е прекрасна и забележителна в творчеството си и за мен е щастие да бъда част от възхитената ви публика.

Tруден избор след близо седмица отлагане, но ето го и него:
Абсолютен мой фаворит стана "скучното", "молниеносно" и безкрайно емоционално тагче с дефектни печати на
10. Rosica Katreva

Роси, благодаря ти за силните чувства, които ни накара да изпитаме с твоята история и прекрасно творение. Ти получаваш комплектчето за брадс, а аз от сърце ти желая страхотната ти безкрайно чувствителна натура да намери своя израз в още безброй разкошни малки шедьоври.

Освен това, тъй като задавам само едно предизвикателство, но то е следствие от две получени от мен и много скъпи ми наградки, то, разрешете ми, моля, но си имам още един фаворит и това е
9. Sophie


Мила Софи, пожелавам ти пътешественикът в теб винаги да те води към нови и страхотни страни и приключения, които да споделяш с любими хора. Много близки почувствах и историята ти, и начина по-който си и дала израз в картичката си. За теб съм подготвила наградка-изненадка, малка, но от сърце.

И, понеже съм си такава, не че не знам, че класиката е топ три - на мене са ми някак малко и за това си имам двоен топ три или цели шест (нали двойна работа правя ;))).Не мога да не ги спомена всичките и това са
Marie и

Много, много благодаря за всичките страхотни официални и допълнителни, но скъпи,участия, мили момичета. Трогнахте ме силно и за пореден път ми подарихте хубави емоции и ведри усмивки.
Желая на всички ви слънчеви дни, изпълнени с много смях и нови скъпи спомени и мечти.

С обич,
шМи :)ххх

Благодарим на шМи за чудесното изпълнено с много топли чувства и мили спомени предизвителство.

Честито на победителките! Момичета, за да получите наградите си ви молим да напишете адресите си на мейла на Картичкофурии.

 Rosica Katreva ти си Картичкофурия на седмицата 167 Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 167 3 - 13 май 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 2 август 2013г.