Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 166 "Сватбено пликче в ..... цвят"Здравейте Картичкофурии!
Сватбеният сезон 2013 е в разгара си.
След предстоящите великденски празници ни чакат още повече сватбени тържества. Все повече гости предпочитат да използват пликчета за парички, които да послужат едновременно и за поставяне на пожеланието.
Предизвикателството, което сме ви подготвили е "Сватбено пликче в ..... цвят". Нашите предложения за сватбени цветове за този сезон са :
1. тюркоаз + лайм
2. сьомга
3. синьо
4. зелено
5. розово
Разбира се, че бяло, шампанско, лилаво и злато са винаги на мода, но те няма да бъдат обект на нашето предизвикателство. Може да ги използвате само като допълнение към основния цвят.
Очакваме вашите картички / пликчета, а за победителя сме подготвили ваучер за пазаруване в нашия интернет магазин www.gretasart.com. Един от вас ще може да си поръча продукти на стойност 15 лв.

Пожелаваме ви творческо вдъхновение и успех!

Благодарим на Greta`s Art  за   сватбеното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 6 май, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.