Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

11 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 160 - Обзор

Мили Картичкофурии,

Сърдечно Ви благодаря за невероятните картички, които ни показахте. За красотата, настроението и вдъхновението, на което имахме удоволствието да се насладим! Иска ми се да можех да наградя всяко участие, но за жалост победителят е един и това е... прекрасното лале на Te4eto!Бъдете много здрави, усмихнати и не спирайте да откривате красотата и в най-дребните неща :)

Поздрави,

Мария

Благодарим на Мария за така семплото, но много красиво предизвикателство.

Честито на победителката!

Te4eto ти си Картичкофурия на седмицата 160! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 160 15 - 25 март 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 14 юни 2013г.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:
Asia

vilini


МaDe

Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 160 15 - 25 март 2013г.

Много ми се иска да отлича един човек, дето се вика за цялостно творчество. Това е Kakichka.
Искам да ви покажа любимата ми картичка от нейните участия.

Останаха броени дни до нашата Голяма Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 20 и 21 април в град  Стара Загора, хотел Сити. Все още имате време да се включите. За повече подробности, за да видите програмата и за да попълните  формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.