Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

8 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 159 - Обзор

Здравейте, Феички!
Време е и аз да обявя моя фаворит от картичкофурийско предизвикателство 159 „Бинго”. Най-напред искам от сърце да благодаря на всички неуморни феи за участието. Да си призная доста се затрудних в избора, тъй като всички картички бяха толкова красиви и различни. Ако можех бих наградила всяка една от вас за труда, любовта и старанието, които влагате в своите проекти. За съжаление обаче наградката е само една и тя отива при... Bearkis, една дама, чиито проекти се отличават с оригиналност, изключителна елегантност и стил. Картичката, която ме грабна и впечатли, е ето тази Ванилова нежност - истинска наслада за окото и душата.Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички за участието, желая ви успешна и усмихната седмица, напук на дъждовното време.
Поздрави.
Мира /...Just Me.../

Благодарим на Мира за чудесното предизвикателство.


Bearkis ти си Картичкофурия на седмицата 159! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 159 8 - 18 март 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 7 юни 2013г.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:

nuschinkaIrina KirqkovaJIJI


Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 159 8 - 18 март 2013г.