Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

6 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 161 - Обзор

Здравейте, любители на копчетата.
След дълго мислене на кого да дам наградата в това предизвикателство, реших да е за проекта, който най-много ми хареса и е направен в стил нехарактерен за картичка. Това е прекрасната разходка в гората на Вера Григорова. Нейните гъбки са много оригинални, красиви и заслужават наградата!


Имаше, обаче, още две участия, които ме впечатлиха много. Марти, за своите шест години(дори ненавършени!), е успял да сътвори истинска Button art картина! Явно школата на майка му е оказала влияние.


И последно, но не на последно място, е прекрасната дама с вкопчени коси на Вили! Много оригинална идея и страхотно изпълнение!
Марти, Вили, вие получавате поощрителни награди – по една от моите картички за вдъхновение и по 100 копчета, за да сътворите още страхотни проекти с тях.
Искам да благодаря на всички за участието, имаше още много прекрасни проекти, но, за съжаление, не мога да наградя всички.
Благодарим на Тони за копченото предизвикателство.


Честито на победителите!

Вера Григорова, ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 161 22 март - 1 април 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 21 юни  2013г.

Молим победителите да напишат адресите си на мейла на блога, за да получат наградите си.