Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 април 2013 г.

Игри във форум Картичкофурии

Мили картичкофурии,
Искаме да ви поканим в новата априлска АТС размяна във форум Картичкофурии.

Темата този месец е Монохромно вдъхновение. 

Можете да се включвате до края на месеца. По принцип правилато е всеки записан изпраща на следващият такъв, а последния на първия. Ако обаче направите повече от едно АТС и искате да ги подарите на повече хора вие решавате как да ги разпределите между останалите участници. Можете да се записвате до края на месеца.

Във форум Картичкофурии можете да се включите и в още една игра - Моята любима техника.
Каква е любимата техника на Te4eto / Стефка можете да прочетете и в ТАЗИ публикация, там ще научите как да си направите такава прекрасна пеперуда.


Вашите пеперуди, кацнали върху картичките следва да покажите в ТАЗИ тема във форума. Един от вас, избран от Te4eto ще може да ни разкаже за своята любима техника през май. Остават броени дни до края на играта - можете да се включвате до края на деня на 11 април. Очакваме ви.