Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 март 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 158 - Обзор

Победител в предизвикателството е Delyana- при която ще отиде и наградата


а тъй като изборът ми беше доста затруднен бих искала да изненандам с понещо малко три от другите участнички -
vilini,


goldie


и Биляна

- като те ще получат своите изненади по мейл

Успешно начало на новата седмица !
Мила

Благодарим на Мила за чудесното предизвикателство!

Честито на победителките!

Delyana , ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 158 1-11 март 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 24 май  2013г. За да получиш наградата си, моля, напиши адреса си на мейла на блога.