Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 март 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 159 - Бинго

Здравейте, неуморни феи на красотата!
Честит 8-ми март!!!
Бъдете лъчезарни, щастливи, позитивни и вдъхновени.
Бъдете обичани и даряващи обич. Бъдете себе си.
Пожелавам ви невероятен празничен ден, изпълнен с много емоции и поводи за усмивка.
Аз съм Мира /...Just Me.../ и за мен е чест и удоволствие за първи път да ви предизвикам в това вълшебно кътче. Вълнението ми е огромно, а темата която избрах мисля ,че няма да ви затрудни..... Без да ви държа повече в напрежение,темата на днешното предизвикателство е „БИНГО”.Трябва само да си изберете линия по хоризонтала, вертикала или диагонала и елементите от нея да включите в своя проект. Оставете въображението и вдъхновението да ви понесат, а аз с нетърпение и интерес ще очаквам ващите творения. Ето и моята картичка, която да ви вдъхнови.

А това е наградката за проекта ,който най-много ми хареса и впечатли .

Желая ви приятно творене и забавление!!!


Благодарим на Мира /...Just Me.../ за мъжкото предизвикателство!
Тя стана Картичкофурия на седмицата 144 в предизвикателството КФП "Шалчета или шапки"" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 144"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 март, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 7 юни 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Вече са определени датите и мястото на срещата - 20-21 април и гр Казанлък. Ако все още не сте се включили можете да се информирате по-подробно ТУК.