Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 март 2013 г.

Голяма Картичкофурийска среща

Здравейте на всички!
Днес искаме да обявим дните и мястото на провеждане на първата национална среща на правещите картички.
Първо обаче искаме да благодарим на всички, които откликнаха и се включиха със събирането на информация и оферти. Благодарим ви момичета!

И така на 20 -21 април в град Казанлък ще се проведе нашата среща.На база на събраните оферти от там решихме мястото да е Гранд Хотел Казанлък.
Хотелът е 3 звезди, намира се в центъра на града.

Цената за един човек в двойна стая с включена закуска е 16 лв., т.е., 32лв. за цялата стая.
Разполагат и с двойни стаи без тераса за цена 28лв на стая. Тези стаи гледат към вътрешният двор на хотела.
Децата до 6 г. ги настаняват безплатно.
За малки дечица предлагат кошарка.
Паркингът е платен и е 6лв на ден за гости на хотела.

За целите на по-нататъшната организация бе създадена група във Фейсбук. Ако имате профил във Фейсбук и искате да дойдете на срещата, но не виждате групата можете да се свържите с мен  Desislava  Zhejnova, за да ви добавя. Ако нямате Фейсбук профил можете да ни пишете на мейла. Ние съответно ще ви информираме за всякакви организационни промени.

Тъй като първоначалната анкета беше по-скоро преброителна, за да можем със сигурност да знаем окончателният брой на стаите, които да резервираме ви молим да потвърдите на мейла или в групата типа стая, броя легла, а също и вероятен час на пристигане и на тръгване.

Ако имате някакви въпроси относно срещата можете дас е свържите с нас на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com