Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

19 февруари 2013 г.

Голяма Картичкофурийска среща - Анкета 2

Не това не е втора анкета. Това е продължение на поста с първата.
Бяха пуснати два варианта на анкетата - единият като документ, който можете да свалите от ТУК . А вече попълненият документ да ни изпратите на мейла на блога.
Вторият вариант представлява онлайн анкета, която можете да попълните директно в изпратеният линк - ТУК
На анкетата отговориха 35 човека, като поради проблем с онлайн анкетата нямаме координатите на 5 от тях.
Това е списъкът на включилите се в анкетата - ТУК
Молим ви да проверите има ли ви в списъка и ако ви няма да се свържете с нас на мейла.

Искаме да кажем нещо относно избираното като място на срещата Велико Търново. Този град не е бил посочван като възможно място на срещата от нас Картичкофурии. Съжаляваме, че част от вас са се заблудили, но той не е стоял като възможност пред нас. И не защото не харесваме града или пък не искаме да се срещаме там. Проблемът е, че се оказа, че във Велико Търново няма никой от вас нашите участници, който да се ангажира с търсенето на място за настаняване и осъществяване на комуникация с хотела. Да се заеме с резервацията и другите необходими уговорки на място.

За сега все още нямаме окончателно решение за датата и мястото, но се надяваме до края на седмицата да сме приключили с офертите и в началото на следващата да можем да ви съобщим къде и кога.
Имате време да се включите в нашата анкета до края на тази седмица.