Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 февруари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 156 - Тефтер

Днес предизвикателството към всички задава *щурчо*/Краси от A small part of me .... Всички сигурно сте участвали и в нейните предизвикателства в блога Hobby Challenges

Здравейте Картичкофурии!

За мен е голяма чест да имам възможността за трети път да ви предизвикам в този толкова любим за мен блог.
Дълго се колебаех какво точно да ви предизвикам, защото за три години повечето теми, които спонтанно ми хрумват са хрумвали на други преди мен... .
Накрая реших да е нещо, което лично за мен винаги е било много предизвикателно и което много харесвам.
Предизвиквам ви да направите тефтер или нещо подобно.
Тъй като повечето от вас не притежават специални машинки за тефтери, се постарах моя тефтер да е изработен без да ползвам подобна техника.
Използвала съм няколко от големите Манила тагове, и панделка, за да направя тефтер за рецепти с който се надявам да успея да ви вдъхновя.
Вашия тефтер не е нужно да бъде декориран отвътре. Достатъчно е да покажете идеята, концепцията за корицата му..
Победителят ще бъде избран от мен и ще получи за награда ваучер за пазаруване в българско он-лайн хоби магазинче по негов избор.
Ще очаквам с нетърпение вашите проекти.

Краси

Благодарим на Краси за интересното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 25 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 17 май 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви на Голяма Картичкофурийска среща през април тази година. За повече подробности прочетете ТУК. Желаещите да присъстват молим да попълнят ТАЗИ анкета.