Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

31 януари 2013 г.

Картичка победител 151

Здравейте.
Не тема прозорци ми хрумват хиляди неща. Досега не съм направила много, но идеите в главата ми са доста. Тази се роди спонтанно, реших, че ще съдържа природни материали и всичко ще е рециклирано, извадих всичко отговарящо на условията, което видях по/под/в бюрото ми и запретнах ръкави. Стана доста бързо(само час:) ) и от само себе си. Любимият ми вид картички. Обичам да използвам на пръв поглед непотребни неща и да им дам нов живот. Ще продължа със сигурност! А на всички вас, които четете, пожелавам много цветно пролетно настроение и усмивки в това зимно време!!! Благодаря за вниманието и оценката, значи много за мен! Аз отивам да измайсторя нов прозорец, днес ми хрумна:).


Тони

Картичкофурийско предизвикателство 152 - Обзор

Здравейте и благодаря от сърце на всички, които успяха да се включат в моето предизвикателство. Всяка една картичка, която видях заслужава награда, но за съжаление моят избор трябва да се спре само на една. Разглеждах десетки пъти всички картички, дори се консултирах с няколко човека, чудех се и дали да не използвам random generator, но накрая просто реших да последвам интуицията си и да избера тази картичка, която е докоснала най-много сърцето ми. И така... това е картичката на shMe :-)

Всички, които познават работата ми, знаят, че обичам да играя с цветовете и картичката на shME, чийто фон прилича на шарен пачуърк, веднага ме грабна! Картинката е перфектно оцветена, а копчетата - супер оригинални :-) Още веднъж благодаря на всички и се надявам да имам и друг път шанса да ви предизвикам :-) Желая ви страхотен ден! :-)
Диляна

Благодарим на Диляна за чудесното предизвикателство и за цялостното и гостуване при нас в Картичкофурии.

shMe ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 152 18-28 януари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 3 май 2013г. За да получиш наградата си те молим да напишеш адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:

rallitotangentaCraftDiva


Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 152 18-28 януари 2013г.

Все още имате време да се включите в нашият Рожден ден. Имате възможност да се включите и да ни изпратите вашите картички зо 23,59ч на 4 февруари, понеделник.
Очаквайте и други изненади от нас.