Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

31 януари 2013 г.

Картичка победител 151

Здравейте.
Не тема прозорци ми хрумват хиляди неща. Досега не съм направила много, но идеите в главата ми са доста. Тази се роди спонтанно, реших, че ще съдържа природни материали и всичко ще е рециклирано, извадих всичко отговарящо на условията, което видях по/под/в бюрото ми и запретнах ръкави. Стана доста бързо(само час:) ) и от само себе си. Любимият ми вид картички. Обичам да използвам на пръв поглед непотребни неща и да им дам нов живот. Ще продължа със сигурност! А на всички вас, които четете, пожелавам много цветно пролетно настроение и усмивки в това зимно време!!! Благодаря за вниманието и оценката, значи много за мен! Аз отивам да измайсторя нов прозорец, днес ми хрумна:).


Тони

Картичкофурийско предизвикателство 152 - Обзор

Здравейте и благодаря от сърце на всички, които успяха да се включат в моето предизвикателство. Всяка една картичка, която видях заслужава награда, но за съжаление моят избор трябва да се спре само на една. Разглеждах десетки пъти всички картички, дори се консултирах с няколко човека, чудех се и дали да не използвам random generator, но накрая просто реших да последвам интуицията си и да избера тази картичка, която е докоснала най-много сърцето ми. И така... това е картичката на shMe :-)

Всички, които познават работата ми, знаят, че обичам да играя с цветовете и картичката на shME, чийто фон прилича на шарен пачуърк, веднага ме грабна! Картинката е перфектно оцветена, а копчетата - супер оригинални :-) Още веднъж благодаря на всички и се надявам да имам и друг път шанса да ви предизвикам :-) Желая ви страхотен ден! :-)
Диляна

Благодарим на Диляна за чудесното предизвикателство и за цялостното и гостуване при нас в Картичкофурии.

shMe ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 152 18-28 януари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 3 май 2013г. За да получиш наградата си те молим да напишеш адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:

rallitotangentaCraftDiva


Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 152 18-28 януари 2013г.

Все още имате време да се включите в нашият Рожден ден. Имате възможност да се включите и да ни изпратите вашите картички зо 23,59ч на 4 февруари, понеделник.
Очаквайте и други изненади от нас.