Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

27 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 150 - Обзор

Благодаря от сърце на всички, които се включиха в предизвикателството с природни елементи. Благодаря ви за чудесните идеи и красивите картички, които споделихте с нас! Много ми беше трудно да избера победител, дори се изкушавах да го избера на случаен принцип :). И все пак една картичка ме грабна особено и това е Рождество на Bearkis.


Искам да дам още две наградки на Madam Mim и Villi за прекрасните им картички.

Поздрави,

Мария


Честито, момичета!
За да получите наградите си ви молим да напишете адресите си на мейла на блога.

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 150 4-14 януари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 12 април 2013г.

Все още имате време да се включите в нашият Рожден ден. Имате възможност да се включите и да ни изпратите вашите картички зо 23,59ч на 4 февруари, понеделник.
Очаквайте и други изненади от нас.