Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

27 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 150 - Обзор

Благодаря от сърце на всички, които се включиха в предизвикателството с природни елементи. Благодаря ви за чудесните идеи и красивите картички, които споделихте с нас! Много ми беше трудно да избера победител, дори се изкушавах да го избера на случаен принцип :). И все пак една картичка ме грабна особено и това е Рождество на Bearkis.


Искам да дам още две наградки на Madam Mim и Villi за прекрасните им картички.

Поздрави,

Мария


Честито, момичета!
За да получите наградите си ви молим да напишете адресите си на мейла на блога.

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 150 4-14 януари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 12 април 2013г.

Все още имате време да се включите в нашият Рожден ден. Имате възможност да се включите и да ни изпратите вашите картички зо 23,59ч на 4 февруари, понеделник.
Очаквайте и други изненади от нас.