Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

25 януари 2013 г.

Картичкофурии на 3 години - малка равносметка!

„Вие обичате да правите картички и сте фурии в правенето им, затова това е вашето място.”
Ето така започна всичко на тази дата преди цели три години...
Един блог, едно предизвикателство, едно местенце за всички споделящи това необятно хоби.
Картичката, това е изкуство, тя израз на всичко, което мислим, което чувстваме, което преживяваме. В нея въплъщаваме част от себе си, и тя е част от нашата същност.

Изминаха 3 години от началото на нашите предизвикателства. През това време ние пораснахме. Пораснахте с нас и вие нашите участници и приятели.

Започнахме много нови рубрики, поканихме някой от вас да ни гостуват, те пък ни научиха как да правим красиви и интересни неща. Продължихме съвместната си работа с нашите приятели от Двете Елши, Greta`s Art , Работилница фантазия и Мигито Петрова.
През последната година променихме начина на задаване на предизвикателства и сега всеки вдъхновител на наше предизвикателство с избора си на победител избира и човека, който ще предизвиква всички вас в следващо предизвикателство.
На 25 януари 2012г. стартира Форум Картичкофурии. В него се опитахме да привлечем вашето внимание с интересни теми и игри. Съвем наскоро стартираха теми за въпроси по употребата на маркери Спектрум и Акварелни моливи.

За съжаление през 2012г нямаше само приятни събития. Прекратихме работа по един много любим наш проект. Липсата на желаещи да участват ни принуди да спрем предизвикателствата в Малки картичкофурии.

Надяваме се да продължим и през новата година да ви срещаме с интересни хора и да пуснем.нови и различни рубрики

По повод нашият Рожден ден пуснахме игра - Истински празник. Имате още време да се включите в нея. За първи път поискахме от участниците в нея да ни изпратят своята картичка/и. Вече можем да се похвалим с първата получена. Вече и вие, заедно с нас можете да разгледате картичките, които ще получим в ТАЗИ тема във Форума.

Очаквайте още много нови неща и изненади от нас и през 2013г.

Картичкофурийско предизвикателство 153 - Детски рожден ден

Здравейте мили Картичкофурии,
Казвам се Валя Калпакова, но повечето ме познават като Valary.
Занимавам се от 7 години с декупаж и от малко повече от 3 години с правенето на картички.
На 8 януари стартира сайта Крафтърски мечти и така се сбъдна една моя голяма мечта - да имам свое магазинче.


Смятам,че човек може да се реализира най-добре , когато се занимава с това, което му доставя най-голямо удоволствие.
Обичам да експериментирам с различни материали и всичко, което ми е допаднало и е доказано като качество,можете да намерите в моето магазинче. В него има от всичко,което можете да използвате за правене на картички, декупаж и декорация. За мен е важно да предлагам на клиентите си продуктите, които най-добре познавам и имам богат опит в тяхното използване.
Всеки продукт има подробно описание, което да улесни вашият избор. Можете да разчитате и на моята лична консултация по всички въпроси, които изникнат пред вас по отношение на продуктите в магазинчето.

Исках да споделя с вас своята реализирана мечта, както и да ви предизвикам .
Моето предизвикателство към вас е да представите картички или покани за
Рожден ден на малко дете.
Може да е за момче или за момиченце.,важното е да е до 5 годишна възраст.
Освен,че трудно ще избера само една победителка имам повод да и почерпя. Прекрасния ми син Божидар става на 2 годинки и самото предизвикателство е свързано и с нашия празник.

Наградите ще бъдат две.
Първата награда ще са артикули по ваш избор от Крафтърски мечти, на стойност 15 лв, а втората награда ще е изненада за вас!
Пожелавам успех на всички участнички!

Пожелаваме успех на Валя в новото и начинание! Посетете новото магазинче на нашият крафтърски пазар и си харесайте нещо.

Благодарим за веселото детско предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 февруари, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Януари е месецът на Картичкофурии. Днес, на 25 януари блогът става на 3 години. По този повод ние ви каним да се включите в нашият Рожден ден.
Ще има и още изненади за всички вас, нашите приятели.