Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

14 януари 2013 г.

Картичкофурии на 3 години!

Срокът за участие в нашата игра "Истински празник" се удължава до 15 февруари, петък!
Искаме да ви напомним, че само картички, които са получени от нас ще участват при определянето на победителите в играта!
Повече подробности можете да прочетете ТУК.


Здравейте картичкофурии!
Навън е снежна приказка, бяло, чисто, красиво. Измина еуфорията около коледните и новогодишни празници, студът и късият ден ни карат все повече да се застояваме на топличко у дома. На нас обаче студът и лошото време не ни пречи, защото както всяка година по това време си имаме повод за радост. През януари е рожденият ден на Картичкофурии. На шега, на майтап на 25 януари навършваме .... три години.
Цели три години.Много или малко, три години изпълнени със страхотни емоции, нови и нови фурии, феерия от предизвикателства, картички ,новости и пр.

Тази година решихме рожденият ни ден да е под мотото „Истински празник”

3 години е чудесен повод за празнуване. Пораснали сме достатъчно, за да преминем от бебешката в детската възраст и можем да се считаме за големи. Искаме заедно с вас да отбележим нашето порастване, изминатият път, всичко преживяно..Очакваме вашите празнични картички, които за първи път ще пожелаем да ни изпратите. Искаме и ние да се докоснем до създаваното от вас вълшебство(или поне едната от нас). Не е необходимо картичката ви да е точно за рожден ден, нито пък да бъде споменат Картичкофурии. Направете просто картички за празник, каквито вие решите и се включете с тях.

И така, очакваме вашите празнични картички да качите в линкито на тази публикация до 4 февруари, понеделник 23.59 часа.
Пишете ни на мейла на блога за да получите адреса, на който да изпратите картичката или картичките.
Както във всяко картичкофурийско предизвикателство можете да участвате с неограничен брой картички.
Картичката, която ни докосне най-много ще получи:


специално избран подарък, който засега ще остане изненада.

Освен избраният от нас – Картичкофурии победител ще има и победители, избрани от Двете Елши, Greta`s Art , Работилница фантазия и Мигито Петрова.
Авторите им ще получат ваучер от съответното вълшебно магазинче.

Ще очакваме с нетърпение вашите участия.
Приятно майсторене!

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ,    създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.