26 септември 2013 г.

Втора Национална среща на правещите картички 5 октомври Варна - Програма





След окончателно уточнение с хотела ви уведомяваме, че срещата ще се състои на

5 октомври от 10 до 19ч в Конферентен бар на Парк Хотел Персей Варна.

За всички, които не са успели да се запишат, но искат да дойдат искам да кажа, че формата за участие продължава да е активна, а хотелът разполага със свободни стаи да ви настани. Попълнете нашата форма или пишете на мейла на Картичкофурии, за да ви добавим в списъка и да ви резервираме настаняване.


Програма на срещата:
10.00 - Начало на срещата
10.00 - 12.00 Обща среща, запознанство и размяна на картичките за включилите се в размяната. Тези, които не са се записали, но искат да участват в размяната на картички могат да донесат по една своя картичка и да си разменят с някой от другите участници.

12.00 - 13.00 Демонстрация на новата машина, пънчове и инструменти на XCut представена от АМГ Вижън - електронен магазин naborsata.com Ще имате възможност да изпробвате възможностите на машината като използвате шаблоните на Joy Craft, Marianne Design, Tonic Studios, Sizzix, Memory Box и XCut. Можете да си донесете хартия, от която да си изрежете елементи.

13.00 - 14.00
Почивка за обяд

14.00 - 14.30 Как да оцветяваме с маркери Спектрум - демонстрация от Калина Павлова - KalySto . Кали ще донесе своите маркери и ще можете да видите как тя оцветява картинките за прекрасните си картички. Който желае може да донесе свои маркери и да оцвети картинка под нейно ръководство.
Присъстващите на демонстрацията не могат да работят с маркерите на Кали.

14.30 - 15.00
Как да си направим кутийка за сватбена или друг тип празнична картичка - демонстрация от Мариана Манолова - Krissbal
15.00 - 15.30 Как да оцветяваме с акварелни моливи с Нели Иванчева - Nelly ще покаже как тя оцветява картинките за своите картички.
Участниците в демонстрацията не могат да използват моливите на Нели за оцветяване.
Който желае може да донесе своите акварелни моливи и да оцвети картинка под указанията на Нели. Молим да си донесете и свои четки за вода. А също и картинки разпечатани на акварелен картон.

15.30 - 16.00 Как да обработваме снимките на картичките си във фотошоп. Вили Митковска - Vili ще покаже как тя обработва снимките на своите картички.

16.00 - 16,30 Крафт пазар - каним всички да донесат материалите, които не използват или имат в повече, за да можем да сме полезни едни на други. Сега е момента да се освободите от излишните ви неща, а защо не и да си купите нещо ново.

16,30 - 17.00 Как да си направим кутийка с календарче - демонстрация от Юлия Андреева - July Art магазинче.
17.00 - 17.30 Как да снимаме картичките си - демонстрация от Калина Павлова - KalySto. Можете да видите как бихте могли да снимате картичките си, за да изглеждат те чудесно на снимка.

17,30 - 18.00 Как да оцветяваме с маркери Copic. Росица Иванова - goldie ще покаже как оцветява картинките за своите прекрасни картички. Желаещите да се включат трябва да донесат своите маркери и разпечатани картинки.
Не могат да се използват маркерите на Роси за оцветяване от присъстващите на демонстрацията.

18.00 - 19.00
Ръчно изработени цветя с Ирина Кирякова. Тя ще покаже как прави цветята за своите картички.
Тук искаме да помолим всички участници да донесат свои ръчно изработени цветя и да покажат как ги правят. Сигурни сме, че всеки от вас има какво да покаже. Ако при направата на цветята си използвате шаблон за изрязването на заготовки, донесете и него.

20.00
- Вечеря в ресторанта на хотела

Искаме да поканим всички да си донесат материали за направа на картички. Въпреки запълнената програма сме сигурни, че ще успеем да намерим време и да направим по някоя картичка.

1 коментар:

honey_bunny каза...

... и как да не ме хване яд, че не съм в България по това време... ;( <3